Opiskelu

Uusi kandidaattiohjelma alkoi syksyllä 2013 – katso video kemian-, bio- ja materiaalitekniikan hakukohteesta!

Aalto-yliopiston biotuotetekniikan, kemian tekniikan ja materiaalitekniikan alempi yliopisto-opetus yhdistyi uudeksi kandidaattiohjelmaksi. Syksyllä 2013 aloittaneen ohjelman painopiste on luonnonvarojen, kuten biomassa ja malmien, kestävä jalostus ja käyttö uusien materiaalien, energian ja yhdisteiden tuotannossa.

Lue lisää hakemisesta aalto.fi/studies

Kemian tekniikka jatkaa kandidaattiuudistuksen jälkeen maisteritason ohjelmana

Biotekniikan ja kemian tekniikan laitos on mukana toteuttamassa kemian tekniikan koulutusohjelmaa, jossa moderni kemia ja biotekniikka yhdistyvät insinööritieteisiin.

Opiskelu sopii monentyyppisille ihmisille, sillä teoria ja käytäntö on yhdistetty ainutlaatuisella tavalla: kokeellinen luonnontiede kohtaa insinööritieteet. Opintoihin kuuluu kemian, biotieteiden ja prosessitekniikan lisäksi myös matematiikkaa, fysiikkaa ja tietotekniikkaa, mikä luo laajan pohjan uusien tuotteiden valmistamiseen ja tuotantoprosessien kehittämiseen.

Lue lisää kemian tekniikan koulutusohjelmasta täältä.

PSE-maisteriohjelma

Biotekniikan ja kemian tekniikan laitos vastaa kansainvälisestä Process Systems Engineering -maisteriohjelmasta, joka kattaa kemian laitetekniikkaa, tehdassuunnittelua, teknillistä kemiaa, prosessien kontrollia ja automaatiota sekä tietojenkäsittelytiedettä.

Lue lisää PSE-maisteriohjelmasta täältä.

Jatko-opinnot

Laitoksen jatkokoulutuksen tutkimusalat ja vastuuprofessorit 2011-2012 löytyvät into.aalto.fi-sivustolta.

Sivusta vastaa: chemtech-www-chem [at] aalto [dot] fi (Biotekniikan ja kemian tekniikan laitos) | Viimeksi päivitetty: 03.07.2014.